Kärleken smyger sig på

Fredagkväll med mysbyxor, sockor, tända ljus och en bra serie - precis som det ska vara!! Men inledde helgen med ett pass på gymmet. Skaffade mig ett klippkort på ÖKK för att kunna spendera tid på gymmet de helger barnen är hos deras pappa. Övriga dagar är det hemmaträning som gäller när barnen har gått och lagt sig. Förra helgen var barnen med mig när jag tränade. Tog ett pass i skogen. Allting går bara man vill!!


Det har nu gått nio veckor sedan jag började med min nya livsstil tillsammans med Herbalife. Bästa beslutet jag har gjort!! Startar varje dag med en hälsosam frukost - all näring jag behöver. Det absolut bästa med Herbalife är att alla kan använda sig av det. Vare sig man vill gå ner i vikt eller gå upp i vikt. Eller varför inte bara för att få i sig all näring man behöver ha under en dag och bli piggare? 


Är de bara jag som känner mig kär i kärleken nu när höstmörkret och kylan smyger sig på? När man får tända ljusen varje kväll och krypa upp i soffan under en filt. Ja, just såna här kvällar saknar vilket fall jag någon att krypa upp bredvid. 


Det är tur att jag redan har de bästa i mitt liv ❤️