Nya mål och nya möjligheter

För ett par veckor sedan var jag iväg på en inspirationskväll/shakeparty i samarbete med Herbalife. Pratade om träning och hälsa. Givetvis fick vi provsmaka på deras olika shakes. Fick även göra en kroppsskanning. Jag beslöt mig snabbt för att prova på detta. I torsdags satte jag igång. Idag var alltså min femte dag med produkterna.


Under en dag äter/dricker jag följande:

- Shake
- Bars eller ägg
- Shake
- Bars eller ägg
- Lagad måltid

Dricker även ett fettförbrännande iste. 

Dessa dagar har gått oerhört bra trots att jag varit iväg till Kolmården två dagar där sällskapet har ätit annat än vad jag kunnat äta. 

Jag känner en otrolig motivation och framförallt så tror jag på mig själv!

Kommer försöka hålla bloggen uppdaterad för att de som vill ska kunna följa min resa istället för att bomba instagram med massa tränings- och matbilder (hamnar i så fall i händelse- och liveflödet). 

Varför jag gett mig in i det här är enbart för att jag ska må bra och inte för vad andra ska tycka och tänka. Jag vet med mig att jag mår bättre både fysiskt och psykiskt när jag tänker på vad jag äter och utövar fysiskaktiviet regelbundet. Den fysiska aktiviteten gör att jag blir piggare och där med gladare. Tålamodet blir betydligt bättre  vilket resulterar i att jag även blir en bättre mamma till mina grabbar. 

Kilomässigt har jag hunnit tappa närmare 30kg sen 12augusti 2015. Jag hade ett mål efter förlossningen som jag uppnådde här under våren. Nu är jag 4kg förbi det målet. Mitt nya mål är att få en fastare kropp. Förvandla fettet till muskler. 


I nästa inlägg kommer jag lägga upp en bild hur det såg ut efter min senaste förlossning till hur jag ser ut nu, dagarna innan jag började med Herbalife. Kommer med jämna mellanrum visa mina nya resultat och vägens gång. 

Jag kommer ha ett Shakeparty här hemma om 2 veckor tillsammans med Anna Niska som jobbar för Herbalife för de som är intresserade av att höra mer om det. Kom och lyssna. Kom och fråga. Inget köptvång! 

Man sätter upp sina egna mål. Behöver inte alls vara på samma sätt som jag kör just nu.