Först ut

Hej!
 
Jag jobbar 50% och är föräldraledig 50%. Bästa kombon! Medan jag jobbar är Leon (6månader) med sin pappa. Jag valde att börja jobba såhär tidigt för Leons skull. Han behövde få kontakt och relation till sin pappa. Känns som att det hade kunnat bli jobbigt för honom att vänta med det tills han fyllt 1år. Då skulle hans pappa inte vara pappa utan en okänd man bara.
 
Den här helgen var första helgen som båda barnen har varit med sin pappa över natten. Vilken konstig känsla och framförallt tomt det var att vakna upp utan att ha något barn hos sig. Från att ha ett eller två barn i sängen till att vara helt ensam. Men det är såhär det kommer se ut nu framöver. Både Sam (2,5år) och Leon bor hos mig på heltid. Varannan helg kommer dom tillsammans åka till sin pappa. 
 
Det känns så hemskt att tänka att man behöver de där timmarna för sig själv ibland. Men när man är ensamstående behöver ny energi fyllas på för att orka vara en bra förälder. Allra helst när barnen är så små som mina är. 
 
 
 
 Min kärlek till er är oändlig! Det går inte med ord beskriva hur mycket ni betyder för mig! Ni är mitt allt. Utan er skulle min värld stå stilla. 
 
Vi tre mot världen <3